mandag den 6. maj 2013

EN AFTEN HOS KVINDERNE I GAIAS HJERTETak for en kraftfuld aften hos Gaias Hjerte, hvor vi kvinder var på en rejse tilbage til livets opståen, hvor overskriften var, at finde formål med livet her på jorden og se på, hvad vi kunne gøre for os selv, vores relationer og den jord, vi er guds-benådet til at vandre på:

Dette handler om dig, det handler om noget stort, det handler om at være kvinde, være moder, være ophav til liv og død, det handler om at være i live. Der hvor vi giver slip på fordømmelse og sammenligning. 
Dette handler om sammensmeltning, forening, essens, unikhed, ståen ved, at være tro mod det højeste, at være i forbindelse med den du er. Som den du er, vil du se dine med-kvinder som værende søstre, du vil se dem, som nogle der er med til forening, som samarbejder for at få noget til at gro.
I den samhørighed vil du kunne finde styrken i at være, du kan beriges, du kan vokse, du kan give slip, du kan have tillid til, at når du skal slappe af, så er der en anden der tager over, fordi i den cyklus er der ingen der gør mere end det, der skal gøres, der er ingen der konkurrerer, for i den sammenhæng vides der, at dette er i overensstemmelse med en pulsering, som har været siden jordens opståen.

Kære Gud, jeg vil fortælle en historie, en historie om en kvinde der tog sin kraft til sig, en kvinde der forbandt sig med sit dybeste indre, og lod sig inspirere af alle sine medsøstre, af deres smerter, af deres fortællinger.
Kære Gud, jeg vil fortælle en historie, om hvordan hun forlod sig selv, for at tro på noget andet end sin kraft.
Kære Gud, jeg vil fortælle en historie, som bringer hende tilbage til sin sårbarhed:

Kære Gud, jeg vil fortælle en historie om, at hvis hun tør, så er tiden der lige nu, der er intet der skal nås, intet der skal gøres. Tiden er der, hvis hun lytter dybt ind i sig selv, for så er hun hjemme. Hjemme i sig, hjemme i sin visdom, hjemme i sit hjerte, hjemme i sin kærlighed, hjemme i sin omsorg, hjemme i sin kreativitet, hjemme i sin tilgang til helbredelse, hjemme i sin storhed, hjemme i sin kraft, hjemme i sin styrke, hjemme i sin indsigt, hjemme i sin seksualitet, hjemme i sin erotik, hjemme i sin leg, hjemme i sin guddommelighed, hjemme i sit nærvær med sin mand, hjemme i sin skelneevne, hjemme i sin troværdighed, hjemme i sin hule, hjemme i sin omsorg, hjemme i opdragelsen af sine børn, hjemme i nærvær med familien, hjemme i sin omsorg for samfundet, hjemme i kærlighed, hjemme i nuet, hjemme i accept, hjemme i at give tid, hjemme i tilstedeværelse, hjemme i sine sange, hjemme i sine indsigter om alt der er at vide om at være i livet og være på jorden.

Kære søster, kvinde, moder, veninde:
Fortæl din historie, lad den komme videre.
Hvis du oplever, at du er ude i dine med-søstre, så træk trådende tilbage, du skal ære dine søstre.
Du er kraftfuld, smuk og guddommelig.
Tro på dig selv.
Vær skør, vær livfuld, vær levende.
Leg med elementerne. Lad erotikken være med dig i hverdagens gøremål, som fx når du hænger tøj op.
Syng dine sange. Selv om du ikke synes, det er kønt, så bliver jeg så glad af at høre dem.
Ryst din røv, vær en klapperslange, lav hvislelyde med dine stemme..shss lyde.
Takker­­­­­ for en fantastisk aften.

Susanne Mikaella Veierbæk