mandag den 8. juli 2013

Kære Susanne Mikaella. MANGE TUSIND TAK for en fantastisk lærerig, inspirerende, spændende og dejlig weekend i dit vidunderlige selskab...

.. Parkurset har både givet os en masse fantastiske ”her-og-nu-oplevelser”, og en masse at arbejde videre med.
Din måde at vise, tale, forklare, spørge - og lytte - på; - og din ”timing”; - alt det er HELT eminent.
Den nervøsitet vi havde inden kurset for bl.a. at skulle være nøgne sammen med 7 fremmede mennesker, den var helt væk da vi lørdag eftermiddag for første gang smed tøjet samtidig med ”de 7 fremmede”.
Det var helt naturligt for os begge at udforske partnerens krop, mens andre var til stede.
Naturligt at give hinanden massage, - og modtage massage; -, og her finde masser af nye erogene zoner, så vi nu kan stimulere hinanden på MANGE flere måder end vi har været vant til.
”Mmmmmm!!” og andre ”lyde”, og det at få halv- og helstiv pik, virkede slet ikke pinligt, hverken selv at udtrykke, eller høre fra / se på andre.
Ikke bare vores sexliv er blevet meget bedre efter parkurset. Det er vores ”almindelige dagligdag” også; - vi er bl.a. blevet mere ”kærlige” over for hinanden.
Den lange tur fra Jylland var mere end det hele værd.
Vi glæder os til et ”Parkursus-2”.

P.S. fra Birthe:
Jeg vil tilføje, at jeg er glad for at Jens fik mig ”presset” til at tage med.
Og selv om jeg synes vi havde et dejligt samliv før kurset, så oplever jeg større intimitet og nærvær i vores samliv her efter kurset.
Siden kurset har jeg følt stor ro, glæde og velvære i krop og sind. 
Dejligt med virkelig god vejledning – og at få at vide at der ikke er forkerte følelser. Jeg nød at få massage; - bare at kunne tage imod – uden at jeg skulle føle at der var krav om gengæld. Næste dag, da jeg gav Jens massage, nød jeg virkelig at give. Tusind tak!

MANGE kærlige knus fra Birthe og JensLivsglædecentret ligger i landlige omgivelser 8 km syd for Roskilde. Se nærmere om parkurserne på Livsglædecentrets hjemmeside via dette link.